Sportsbilen Bugatti er velkjent blant de aller fleste

08 august 2019
Mathias Bjelland
Sportsbilen Bugatti er velkjent blant de aller fleste

Slik bygges sportsbilene

Sportsbilene er populære blant folk flest, og nesten alle vet for eksempel hva en Bugatti er. Dette har vært en av verdens raskeste gatebiler det siste tiåret. Bilen står på lik linje med blant annet Ferrari og Lamborghini i popularitet. Der de to førstnevnte riktignok ikke er i nærheten av hastighetene til Bugatti Veyron med noen av sine modeller, så tar de igjen dette på deres ikoniske historier. 

Felles for alle sportsbiler er et ekstremt dedikert arbeid bak. Her skal hver eneste del yte det aller beste mulig, og ikke minst skal de ikke veie tilnærmet noenting – jo lettere delene er, med samme effekt, jo større sjanse er det for at disse delene kan bli brukt i en sportsbil. Bilstein er en kjent type understell som blir brukt i sportsbiler, og denne undergår virkelig store tester. 

Bilstein blir testet av de beste

En av stedene Bilstein sine deler blant annet blir testet er på banen ved navn Nurburgring. Dette er en av verdens mest ikoniske baner for racing, så her får en virkelig testet hvorvidt delene holder seg til den standarden som da er påkrevd. Faktisk får ikke delene lov til å bære navnet Bilstein engang før de klarer å bestå den ovennevnte testen – noe som beviser akkurat hvor ekstremt viktig det er for sportsbiler at delene er helt perfekte. 

Ikke bare blir Blistein delene testet på den beste banen og med et øye for detaljer, men det er også de beste som tester delene. Leter du etter et understell det lukter svidd av, så er det liten tvil om at dette er et meget godt valg!

Fremtidens raske biler

Fremtiden vil bare bringe enda raskere biler. Hvem vet hvor raskt en bil faktisk kan gå? Alt avhenger av detaljene som ligger i selve delene til bilen!

Flere nyheter