Sånn får du drømmeinnredningen

31 mai 2021
Johanne Larsen

Det er viktigere enn noensinne med en flott og personlig innredning, men det kan være litt vanskelig å vite hvilke elementer man skal fokusere på, og hvordan man finner frem til det helt riktige. Det kan du lese mer om her. 

Finn din personlige stil 

Noe av det mest trendy akkurat nå, er faktisk ikke å følge hva alle andre gjør, men å finne sin helt egne personlige stil som man kan innrede etter. Det å finne personlig stil er ikke bare gjort ved et trylleslag, men det er noen teknikker du kan bruke for å finne frem til et uttrykk som er ‘deg’. Det kan for eksempel handle om tekstur og farger. Har du en yndlingsfarge – eller kanskje til og med en fargekombinasjon?

Kanskje har du et møbel eller en ting som kan være utgangspunktet og en rød tråd i resten av innredningen? Det er mange muligheter, og det er viktig at du finner en måte som passer for nettopp deg, så du kan få den innredningen du alltid har drømt om. 

Bilder og fotografier kan også være utgangspunktet for personlig stil, at du finner noe som sier noe om deg og hvem du er. Da er det lett for andre å se hvem som bor der, og ikke bare et trendy hjem som ser ut som alle andres. 

Fokus på detaljer

Det er også svært viktig å beholde fokus på detaljer når man skal innrede drømmehjemmet. Det kan være små ting som dører, som du kan se eksempler på https://klarvinduer.no/dorer, og vinduer, som avgjør hvordan hjemmet ditt oppfattes. Derfor skal du ikke bare ta for gitt å beholde det som er der fra før – faktisk kan det gjøre en stor forskjell å bytte ut denne type detaljer. Det samme gjelder for lamper og generell belysning. Her er det viktig hva du velger for riktig stemning. 

Flere nyheter