Profesjonell taktekking av høy kvalitet

07 februar 2023
Maria Laugesen

Selvom tak- og membrantekker faget ikke er det største, er det uten tvil en helt avgjørende del av byggeprosjekter. Derfor er det viktig å velge fagfolk med høy kvalitet når dere skal utføre taktekking på ulike oppdrag. 

Med fokus på kvalitet

Hos Uni Tak har de siden 2013 jobbet med taktekking av flate tak og membraner. De har bygget opp bedriften gjennom årene med lærlinger, og er derfor spesialister på deres område i dag. Her er fokus på kvalitet i både den tjenesten de tilbyr, og selve jobben som utføres. Det sikrer bedre kommunikasjon, bedre resultater og mer holdbare løsninger.

Som entreprenør er det viktig å ha en samarbeidspartner til taktekking som du har tillit til, og der du vet at jobben utføres ordentlig hver gang. Uni Tak utfører taktekking i Porsgrunn, og sikrer at du alltid har en taktekker av høyeste standard med deg.

taktekking av flate tak

Tekking av flate tak og membraner

Ved konstruksjoner som parkeringskjeller, garasjer og lignende er det opplagt med bruk av flate tak. Og her vil en taktekker med spesiale i flate tak altså være den riktige løsningen, fordi det er noen særlige hensyn man må ta. Det samme gjelder for tekking av membraner, for eksempel under asfalten på parkeringstorg.

Det er blant annet viktig at takets eller membranens type og konstruksjon er den helt riktige til den enkelte oppgaven. En viktig faktor å tenke over er det kalde været med snø og is som vi ofte har i Norge, og som man vil redusere mengden av på tak og asfalt. Derfor er det viktig å tilpasse konstruksjonen og ikke minst isolasjonen for å oppnå beste resultater.

Du vil alltid få en skreddersydd løsning som er tilpasset det aktuelle byggeprosjektet når du velger Uni Tak. Ta kontakt til de hvis du trenger en taktekker i Vestfold og Telemark.

 

Flere nyheter