Profesjonell håndtering av transport og kranoppgaver

27 juni 2019
Maria Laugesen
Profesjonell håndtering av transport og kranoppgaver

Trenger du profesjonell hjelp til håndtering av oppgaver innen kranarbeid eller transport? Da kan de hjelpe deg hos Peder Naalsund Transportforretning. De har en rekke forskjellige kranbiler som kan klare en lang rekke ulike oppgaver for forskjellige typer kunder. Derfor hjelper de både private og bedrifter, små og store kunder med alle mulige forskjellige oppgaver. De kan for eksempel være løftearbeid som trenger kran, blant annen innen byggeprosjekter, industri eller lignende. Kranbilene kan løfte og transportere svært store gjenstander som byggematerial, biler, maskiner eller lignende. De utdannede, kompetente og erfarne sjåffører har selvfølgelig fult styr på både den praktiske teknikk og de sikkerhetsmessige spørsmål som er viktige under utførsel.

Det kan også være snakk om transport av eksempelvis maskiner, biler eller lignende for både private og bedrifter. Her sørger sjåfførene for at tingene kommer frem raskt, enkelt og ikke minst sikkert til deres destinasjon. De hjelper gjerne med transport over både korte og lenger avstander, og de kan klare mange forskjellige ting. Peder Naalsund Transportforretning hjelper derfor deg med dine utfordringer innen kraning og transport i Ålesund, Giske og Haram.

Deres kranbiler omfatter blant annet en 92 TM Palfinger kranbil med både jibb og vinsj, som har støtteben i front som sikrer økt stabilitet og kapasitet. Du får også en Scania kranbil med Hiab 42 TM kran med jibb. Denne kombibil kan kjøres med både fast kasse med utskyt og båtstøtter, eller med semitralle med en imponerende lastelengde på nesten 12,5 meter. I tillegg til disse finner du tre andre kranbiler, hver især med deres egne unike egenskaper og kompetanser. Det betyr at du alltid kan finne noe som passer for dine formål og behov, og transportforretningen hjelper selvfølgelig deg til å finne den helt rette løsningen som sikrer optimale forhold når det gjelder budsjett, kvalitet, kapasitet, sikkerhet og alle andre vesentlige faktorer.

Flere nyheter