Praktiske hundebur til alle biler

14 juli 2021
Maria Laugesen

Det er herlig å ha med hunden på tur, og noen ganger vil man også dra steder som krever en kjøretur. Det kan for eksempel være en tur til sjøen, ut i skogen eller kanskje på fjellet. I alle tilfeller er det nødvendig å ha et hundebur hvis du skal kjøre med hunden din i bil. Det er ikke bare tryggere og bedre for hunden, men faktisk også et krav i Norge at hunden må være sikret under transport.

Hundebur i bilen gir trygghet

Et hundebur i bilen er «need to have» når du kjøper en hund (og har bil). Det er nemlig et krav i hele Norge, at hunden må være sikret under transport. Samtidig er det mye tryggere for hunden å være i bur enn å være løs i bilen, dersom det skjer uhell. For deg som sjåfør kan du bedre konsentrere deg om å kjøre, når ikke hunden kan bevege seg fritt i bilen. 

Derfor gir det større sikkerhet for deg og hunden din, og samtidig kjenner de fleste hunder seg veldig godt tilpas i et hundebur som gir økt trygghet og komfort. Derfor kan selv nervøse hunder finne ro og hvile i et hundebur i bilen.

Finn ditt nye hundebur i dag

Det er selvfølgelig viktig at du velger et hundebur som passer for bilen og hunden din. Det må ha riktig størrelse og form, og så finnes det forskjellige løsninger i forhold til designen som du kan være oppmerksom på. For eksempel må det være komfortabelt for hunden, og det bør være enkelt og praktisk å få inn og ut av bilen.

Du kan finne ditt hundebur bil på nett hos billige-hundebur.com, der du raskt og enkelt kan se hvilke hundebur som passer for hvilke biler – og ikke minst for hvilke hunder de egner seg.

Flere nyheter