Plakater fra ditt hjemland

12 oktober 2021
Maria Laugesen

editorial

Er du stolt av å være norsk og glad i den byen du kommer fra eller bor i? Hvorfor da ikke uttrykke dette gjennom din innredning. Det kan du nemlig gjøre på en flott og stilig måte ved å velge plakater med motiver av Norge.

Det vakreste fra Norge

Det finnes nemlig masse fine plakater med motiver fra Norge og de norske byene. Og hvordan kan en slik plakat da set ut? Plakater Norge kan være mange ting, men det er selvfølgelig naturlig å fokusere på noen av de ting som landet er kjent for.

Derfor har plakatene blant annet motiver av kjente steder eller severdigheter som Atlanterhavsveien, Preikestolen og Aker Brygge. Det kan også være mer generelle ting som vi kjenner og elsker ved Norge. Det gjelder ting som en vakker vinterdag med masse snø, de store fjordene, små fiskerhus og mye mer.

På den måten kan du fremheve noen av de tingene ved Norge som du liker best, og som minner deg mest om «hjem». Du kan for eksempel velge motiver fra din hjemby, hvis du har flyttet bort.

Farger og liv på veggen

Plakater med motiver fra Norge kan derfor være med til å skape en mer personlig og koselig atmosfære i hjemmet. Og samtidig er det en herlig måte å få litt liv og farger inn i boligen, som lett kan kombineres med en ellers ren og minimalistisk innredning. 

Du kan velge å kombinere en Norge-plakat med andre plakater for å skape en såkalt plakat-vegg. Det kan være plakater med motiver av planter, abstrakte designs, tekst eller noe helt annet. Velg gjerne forskjellige farger, designs og størrelser, men sørg for å ha en rød tråd gjennom de forskjellige. Da får du kreativitet og personlighet inn, men du unngår også å få et kaotisk og rotete uttrykk på veggen.

Flere nyheter