Kom til kiropraktor i dag

13 mai 2020
Maria Laugesen

Mange nordmenn sliter med smerter i rygg og nakke, og faktisk skyldes en betydelig andel av sykefraværet vårt litelser i muskler, skjelett og nerver. Hos en kiropraktor kan du få hjelp til å behandle og/eller forebygge dette.

De arbeider nemlig med å redusere smerter, forbedre funksjon og øke generell helse og livskvalitet. De er eksperter på området innen muskler og skjelett, både når det gjelder undersøkelse, diagnostikk og behandling.

Du kan fritt søke kiropraktor når du har vondt i kroppen eller trenger råd og veiledning. Du trenger ikke engang gå gjennom egen lege for å gjøre dette. Du kan bare ringe klinikken, få en time, og så få en profesjonell undersøkelse og behandling for dine problematikker.

Søker du en kiropraktor i Trondheim, da bør du helt sikkert se innom Kiropraktor Kjell Georg Eilertsen AS. Det er en klinikk med to kiropraktorer som hver især har deres personlige kompetanseområder og interesser. Begge har selvfølgelig gjennomført den lange utdanningen, og de har stor erfaring på å behandle et bredt område av pasienter.

I tillegg har de supplert deres viten og kompetanser med ekstra kurs for å forbedre deres fag.

Hos http://kiropraktorkge.no/ kan du være sikker på å bli møtt av profesjonelle fagfolk som er klar for å hjelpe enhver pasient – ung som gammel. De tilrettelegger en individuell behandlingsplan og strategi for ditt forløp, som du selvfølgelig er med til å velge. På den måten får du den behandlingen som er mest optimal for akkurat deg i din situasjon.

De kan også hjelpe med å henvise til andre fagfolk eller videre undersøkelser, dersom dette skulle vise seg å være nødvendig. Her er du altså i trygge hender uansett din alder og ditt problem, og de kan tilby behandling av alt fra hodepine og nakkesmerter til vondt i ryggen eller smerter i andre ledd og muskler.

Flere nyheter