Innred den perfekte utestue

28 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Er du på jakt etter tips til hvordan du kan innrede den perfekte utestue? Her skal vi se litt på noen smarte grep du kan ta, hvordan du kan kombinere veksthus og utestue og hvordan du enkelt kommer igang med å lage en utestue og innrede. 

Kombiner veksthus og utestue

image

Vil du gjerne ha et drivhus, men også en utestue? Er det mulig å kombinere det? Det korte svaret er ja, men det er viktig at man deler inn utestue i seksjoner, så man ikke har jord og lignende der man skal sitte og kose seg på lune vår- og sommerkvelder. Det å ha planter og vekster i utestue, gjør bare at det blir litt ekstra koselig. Tenk også på om det er her du skal ha blomster, som du ikke bare kan la dekorere utestuen, men som du også kan ta med deg inn. Da har du tilgang på friske blomster når det er sesong for det, og det er noe veldig tilfredsstillende ved å kunne plukke sine egne blomster som man har dyrket og pynte med. 

Lag seksjoner i utestue, en for en flott sofa eller lignende og en for planter og vekster. Det blir en fantastisk flott blanding, og man kan føle at man sitter i en botanisk hage. 

Sånn går du igang 

Det er lett å bygge sin egen utestue. Det er viktig at man velger riktige vinduer til utestue. Her finnes det flere alternativer, både i PVC-plast og i glass, så du kan finne noe som passer til dine behov. Det er lurt å velge kvalitet som er laget for å holde lenge og som ikke krever så mye vedlikehold. Pass på å velge riktig størrelse, så du er sikker på at vinduene passer til utestue. Det er et godt sted å begynne når du skal komme igang. 

Flere nyheter