Hva gjør man når man hat låst seg ute?

30 april 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er kanskje ikke så rart at mange er redde for å komme til å låse seg ute. Det er nemlig fort gjort, og da står man kanskje der med skjegget i postkassen og kommer ikke inn egen inngangsdør. Heldigvis finnes det løsninger, men hva skal man egentlig gjøre – og kan man få hjelp selv om det er midt på natten? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Dette skal du gjøre 

Man kan fort føle seg litt rådvill når man står utenfor egen dør uten mulighet til å komme inn. Det er jo sånn at det er enkelt å glemme nøklene hjemme, kanskje særlig hvis man står i litt hastverk på vei ut, og man ikke får med seg alt man skal. Hvis man da har en type lås der man ikke trenger nøklene for å låse seg ut, ja, da kan man fort få problemer hvis man ikke har et sett ekstranøkler i vesken eller sekken, eller kanskje til og med hos en venn eller nabo.

låsesmed Lier

Det er dog ikke bare det at man har glemt nøklene som kan by på disse problemene, det kan jo være at man har fått noe stjålet, eller kanskje har man vært på ferie og kofferten med nøklene i er blitt borte. Det er alltid lurt å pakke verdisaker og viktige ting i håndbagasjen, så man er helt sikker på at man får med seg tingene sine til destinasjonen og hjem igjen. 

Finn låsesmed

Det er heldigvis hjelp å hente hvis det er sånn at uhellet er ute og man trenger en låsesmed. Det er nemlig låsesmeder mange steder i Norge, og man kan enkelt finne en som er i nærheten av der man er. Dermed kan man få tak i hjelp akkurat når man trenger det – mange er til og med døgnåpne. 

Flere nyheter