Bruk LED strips til kreativ belysning

03 november 2021
Maria Laugesen

editorial

Belysning kan gjøre en stor forskjell i rommet, og det er avgjørende for hvilken atmosfære og stemning man merker. Derfor er det ofte en god idé å bruke flere lyskilder på rommet, sånn at du skape forskjellige områder og kan variere mellom hvor mye belysning det skal være.

Koselig belysning med lysstrips 

Nesten alle rom kan med fordel ha en taklampe av en eller annen type. Det kan være en pendel, spots eller annet som sørger for at rommet blir lyst opp generelt og som fordeler lyset over et stort område.

I tillegg til dette kan du med fordel bruke andre mindre lyskilder, som kan lyse opp bestemte områder av rommet. Det er med til å skape små koselige kroker og områder i rommet, og så er det praktisk hvis du f.eks. vil ha ekstra lys ved skrivebordet, sengen eller lignende.

LED strips er en lyskilde som gir en veldig koselig belysning, og den er derfor perfekt på soverommet til tenåringen, til en utendørs krok og mange andre steder. En LED stripe kan festes i taket over sengen, hele veien rundt i rommet, eller under halvtaket på terrassen.

De kan også festes på vegger, skap eller andre overflater. Det er helt opp til deg, og du har muligheten for å være veldig kreativ med LED strips.

Velg selv farge og styrke

Men det er ikke bare plassering og størrelse du kan være kreativ med. I dag kan du få LED strips som kan styres av en fjernkontroll for å skifte lysenes farge og styrke. Da kan du veksle mellom et sterkt hvitt lys og et dempet, varmere lys avhengig av behov.

Eller kanskje du vil ha en fargerik og festlig LED stripe med masse flotte farger på lysene til en festlig anledning? Det er helt opp til deg å velge.

Flere nyheter